پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1403/09/05

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری نشست هم اندیشی به منظور رفع چالش های سلامت سالمندان پرخطر استان با حضور نمایندگان ادارات مختلف در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.

 


رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری نشست هم اندیشی به منظور رفع چالش ­های سلامت سالمندان پرخطر استان با حضور نمایندگان ادارات مختلف در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، در این جلسه، ابتدا رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، ضمن معرفی این مرکز، اظهار داشت: مرکز سیاستگذاری سلامت یک بازوی تصمیم ساز و سیاستگذار برای دانشگاه، سلامت مردم و همچنین مهمترین مسیر ارتباطی دانشگاه به منظور جلب مشارکت­های مردمی  و همکاری های بین بخشی است که از اصول مراقبتهای بهداشتی اولیه به شمار می­روند.


دکتر علی موسوی زاده، افزود: این مرکز از دو اداره­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ی دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذائی و اداره سازمان­های مردم­نهاد و خیرین سلامت تشکیل گردیده و در صورت همکاری سایر معاونت­های دانشگاه، ظرفیت سیاستگذاری برای سلامت استان، جلب و هدفمند کردن مشارکت های مردمی و همکاری های بین بخشی را داراست.


رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت، با اشاره به تفاوت سیاستگذاری با سیاستزدگی، تصریح کرد: آنچه از سیاست دیده و شنیده ایم بیشتر سیاستزدگی بوده است که هم جامعه را از مسیر پیشرفت و توسعه درست خارج کرده و هم سیاستگذاری درست را تحت تأثیر قرار داده است، در حالیکه سیاستگذاری به معنای تعیین و تدوین راهبرد و برنامه­های اصولی کوتاه، میان و بلند مدت برای دستیابی به اهداف است که ما را به سرمنزل مقصود می رساند و با سیاستزدگی متفاوت است.


دکتر موسوی زاده برخی چالش ها و مشکلات سلامت سالمندان از جمله نیاز به تخت، عینک، عصا، واکر، ویلچر، سمعک، بیمه درمانی و سایر مشکلات را تشریح و تصریح کرد: نیازهای سلامت سالمندان، در صورت همکاری سایر ارگانها و برنامه ریزی درست به راحتی قابل حل شدن است.


دکتر رشیدی معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه نیز، اظهار داشت: در استان ما فرهنگ احترام و نگهداری از سالمند به خوبی جا افتاده و فقط در موارد بسیار اندک و حاد که نگهداری از سالمند با مشقت همراه است، سالمند در خانه سالمندان نگهداری می­شود.


در ادامه هر یک از مدعوین ضمن ارائه نکته_نظرات خود، قول همکاری داده و مواردی را به منظور همکاری در رفع چالشهای سلامت سالمندان پرخطر استان به تصویب رساندند.


به گزارش وبدا، این نشست با حضور، دکتر علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، دکتر رشیدی معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه، گلدانا نیک اقبال رئیس گروه سلامت خانواده معاونت بهداشت و لیلی گناوه کارشناس سلامت سالمندان، نمایندگان ادارات مختلف و کارشناسان مرکز سیاستگذاری سلامت استان، در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه برگزار و در خصوص چالش­های سلامت سالمندان و راهکارهای رفع این چالش ها به گفتگو و  تبادل نظر پرداختند.